Oryantasyon Haftası 5 Ekim’e Kadar Sürecek

Oryantasyon Haftası 5 Ekim’e Kadar Sürecek

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞ, PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (PDREM) ziyaret ederek bilgi aldı.

A+A-

Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru ve PDREM Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı’nın rehberliğinde merkezde yapılmış olan çalışmalar ile alakalı bilgi alan Rektör Bağ, Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde 2017’nin Mayıs ayında kurulmuş olan ve PAÜ öğrencilerine hizmet vermekte olan merkezin daha da verimli hale gelmesi için yapılabilecek ile alakalı merkez çalışanlarıyla fikir alışverişi yaptı.

Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, geçen seneden beri PAÜ öğrencilerine ücretsiz bir şekilde verilmiş olan bireysel psikolojik danışma, grup ile psikolojik danışma, seminer, konferans, panel, eğitim, sevk (yönlendirme), sosyal beceri eğitimi, psiko-eğitim, oryantasyon (uyum), kişisel farkındalık atölyeleri gibi yapılmış olan çalışmalar ile alakalı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a ayrıntılı bilgilendirme yaptı.

Destek Vermek Amaçlanıyor

PAÜ’ye yeni başlamış olan öğrencilerin uyum sürecinde onlara destek vermeyi hedefleyen PDREM’in bu sene 2.sini yaptığı oryantasyon programı kapsamında Denizli şehri ve Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi başta olmak üzere tüm fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarındaki akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar, üniversitedeki akademik ve idari yapıyla bölümlerin/anabilim dallarının işleyişleri ile alakalı bilgiler verilmekte.

Yeni kayıt haftasında oryantasyon süreci, 24 Eylül - 5 Ekim 2018 tarihleri arasında akademik birimlerde düzenlenmiş olan tanıtım günleri ile sürecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.