Pala ile Defalarca Vurdu

Pala ile Defalarca Vurdu

Denizli’de palalı saldırı dehşeti yaşandı. 19 yaşındaki gencin korku dolu anları ise kameralara yansıdı.

A+A-

Denizli ilinde alacak meselesinden dolayı 2 kişi arasında meydana gelen kavgada 32 yaşındaki Z.K., kendisine borcu olduğunu iddia ettiği 19 yaşındaki Furkan Altuntaş'a pala ile saldırdı. Korku dolu anlar, bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Olayın, geçtiğimiz salı günü, Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldiği ifade edildi. Aralarında otomobil satışı nedeni ile alacak meselesinden husumet olan Z.K. ile Furkan Altuntaş sokakta karşılaşınca tartışmaya başladılar. Tartışmadan sonra otomobilinden aldığı pala ile  geri dönen Z.K., kendisine borcu olduğunu iddia ettiği Altuntaş'ı omzundan tuttu. Elindeki palanın keskin olmayan tarafıyla Altuntaş'ın bacaklarına pek çok defa vurdu.

Gözaltına Alındı

Olaya şahit olan çevre sakinleri Z.K.'yi tutup sakinleştirmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar. Araya zorlukla giren vatandaşlar, Z.K.'nın elindeki palayı zorla da olsa aldılar. Meydana  gelen olay, bir vatandaş tarafından da cep telefonu ile görüntülendi.

Olay yerine gelmiş olan polis ekipleri, Z.K.'yı gözaltına aldılar. Altuntaş hastanede darp raporu aldı. İfadesinden sonra adliyeye sevk edilen Z.K. ise adli denetim koşulu ile yargılanmak için serbest kaldı.

DENİZLİ, DHA

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.