Pamukkale bugün iki saat ücretsiz!

Pamukkale bugün iki saat ücretsiz!

Ülkemizin ve Denizlimizin doğa harikalarından Pamukkale, 17 Nisan Salı yani bugün iki saat boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

A+A-

Denizlimizin doğa harikalarından biri olan Pamukkale bugün iki saat boyunca ücretsiz olacak. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) girişimleri sonrasında Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında bugün 16.00 ila 18.00 saatleri arasında Pamukkale ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Konu hakkında açıklama yapan DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, "Uzun süredir bu anı bekliyorduk. Pamukkale bugün vatandaşlarımıza iki saat boyunca ücretsiz olacak. Asıl hedefimiz ise kültürel ve doğal varlıklarımızı gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarabilmek. Pazar günleri de ören yerlerini ücretsiz yapma gayreti içerisindeyiz." dedi.

Denizli Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, Pamukkale'ye bugün 17 Nisan Salı gününde saat 16.00'da başlayacak ücretsiz girişler saat 18.00'da son bulacak. Bu saatler arasında giriş yapanlar kapanış saatine kadar içeride kalabilecekler.

Pamukkale 2 Saat Ücretsiz

Programın saat 17.00'da başlayacağı belirtilirken Antik Havuz önünde yapılacak etkinliklerde Sema - Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin meslekleriyle ilgili gösterilerin yapılacağı ve ardından da Denizli El Sanatları Derneği üyelerinin hazırladığı sergi ve gösterilerin sergileneceği ve onun ardından da lokma ikramı olacağı ifade edildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açıklamasında, "Vatandaşlarımız iki saat boyunca içeriye ücretsiz giriş yapabilecekler. İçeriye giriş yaptıktan sonrada 4-5 saat gibi bir zamanları olacak. Giriş yapıldıktan sonra süre kısıtlaması olmayacaktır." dedi.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ayrıca burada çekilen fotoğrafları instagram, facebook, twitter üzerinden #termaliyigelir etiketiyle paylaşan vatandaşlar arasından en güzel resimleri çeken ve ‘Termal İyi Gelir’ projesi kapsamında 1 gün ücretsiz Pamukkale’de konaklama hakkını elde edeceklerini müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.