Pamukkale’de Doyasıya Eğlence Sürüyor

Pamukkale’de Doyasıya Eğlence Sürüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” ismi ile yapılan çocuk şenlikleri sürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki 2017’nin yaz tatilinde yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” isimli çocuk şenlikleri bu yaz da sürdü. Her hafta sonu Cuma ve cumartesi akşamları kurulmuş olan stantlar ile çocukların değişik bir gün geçirmesi sağlanmakta. Bu hafta 19 Ekim Cuma akşamında Karakurt mahallesinde Yukarı Mahalle Çocuk Parkı’nda kurulacak olan şenlik alanında çocuklar eğlenceye doyacak. 20 Ekim Cumartesi akşamındaysa bu defa şenlik Karşıyaka Mahallesi Vakıfbank İlkokulu bahçesine yapılacak. Her 2 mahallede de şenliklerin başlama saati 19.00. Çocukların değişik zaman geçirmelerini sağlamak için çocuk oyun grupları, yüz boyama, çuval yarışı ve halat çekme yarışları gerçekleştirilecek. Bunun yanında palyaçoların eğlendirdiği çocuklara limonata, Osmanlı Macunu, pamuk şeker ikram edilirken, balon armağan edilecek.

 “ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Başkan Hüseyin Gürlesin, İlçede ikamet eden ailelerin mutluluk kaynakları olan çocukları mutlu etmeyi görev edindiklerini, kendilerine göre çocuklar mutlu ise aileler de mutlu olur, ailelerin mutlu olması ise toplumu eder. Bu bakış açısı ile her hafta sonunda 2 değişik mahallede kurulan stantlarda çocuklar ile buluştuklarını, bu hafta sonundaysa Karakurt ve Karşıyaka mahallelerinde çocuk şenliği düzenleyeceklerini, bu şenliklere tüm vatandaşları ve çocuklarımızı beklediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.