Pamukkale’de Gençler ‘’İYİ’’ Oldular

Pamukkale’de Gençler ‘’İYİ’’ Oldular

Pamukkale’de Gençler ‘’İYİ’’ Oldular

A+A-

Denizli İYİ Partiye katılımlar devam ediyor.

Denizli İYİ Partiye katılımlar büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Denizli İYİ Parti Pamukkale İlçe binasında yapılan gençlerle toplantıda, Fatih Mahallesinden ve Pamukkale Mahallesinden gençler İYİ Partili oldular.

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Adem Supçin Fatih Mahallesinin, Pamukkale Mahallesinin ve Pamukkale Üniversitesinin Gençleriyle yapılan toplantıda gençlerin dile getirdiği sorunları dinledi. Gençler birçok konudaki sıkıntılarını dile getirirken, İş alanında ki işsizlik sıkıntılarının kendilerini çok olumsuz etkilediklerini, çalışan gençlerin ise yerel yönetimlerle birçok sıkıntılar yaşadıklarını vurgularken ‘’Çalışma alanında iktidar partisine katılmadığımızdan dolayı iş yerimizle ilgili olarak ruhsat ve kontrollerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Bizler de bu ilde yaşıyor ve çalışma hayatında varlığımızı devam ettirmek istiyoruz. Ekonomideki olumsuzlukları yaşarken, birde iş kurmuşuz ama birçok sorunumuzu çözüme kavuşturamıyoruz. En büyük sorunumuzda yerel yönetimin önümüze çıkardığı engeller. Bunları aşmakta çok zorluk çekiyoruz’’.dediler.

Gençlerin eleştiri ve sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin gençlere ‘Bizler birlik ve beraberlik içinde oldukça tüm sorunların ve sıkıntıların üstesinden el birliği ile geleceğiz. Bizler binlerce yıllık bir kültürün sahipleriyiz. İşte bu kültüre, geleneğimize, ananelerinize sahip çıktığımız müddetçe hiçbir sorunu aşamayız diye bir durum söz konusu olamaz. Allahın izniyle iktidara geldiğimizde tüm sorunların çözümünün takipçisi olacak ve ilk önceliği gençlerimize vereceğiz. Genel Başkanımızın İktidara yürürken söylediği gibi’’Çetin yollar yufka yüreklilerle aşılmaz’’ sözünün düsturun da bu yolları aşarken,sorunların ve haksızlığın karşısında çelik gibi katı, ve dinimizin bizlere emrettiği gibi adaletli davranarak,tüm halkımızı kucaklayıp ülkemizi en iyi seviyelere taşıyacağız. İşte bu yolları katederken de siz gençlerin yanımızda olmanıza, o büyük ve samimi desteklerinize ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte Genel Başkanımızında söylediği gibi BAŞARACAĞIZ BAŞARACAIZ BAŞARACAĞIZ’’ dedi.

Sohbet ve soru cevaplı konuşmanın ardından Pamukkale Mahallesinden, Fatih Mahallesinden ve Üniversiteden gelen gençlerin Mahalle ve Üniversite temsilcilerine sancakları verildi. Gençlerin tümüne rozetleri takılarak çeşitli hediyelerle attıkları ‘’İYİ’’ adımları ödüllendirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.