Pamukkale'de Halk Gününe Yoğun İlgi

Pamukkale'de Halk Gününe Yoğun İlgi

Pamukkale Belediyesi’nde her ayın ilk pazartesi günü yapılan “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Kasım ayı buluşması gerçekleştirildi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin her daim olduğu gibi halkın derdine derman olma gayretinde. Her ayın ilk pazartesi günü belediye binası içerisinde yer alan Pamuk Kafe’de halkla buluşan Başkan Gürlesin, Kasım ayı halk günü buluşmasında yine vatandaşları dinledi.

“HERKESİ DİNLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendilerinin her daim halkın görüşlerini aldıklarını, ama ayda bir defa da burada belediyede vatandaşları ağırladıklarını, şikayetlerini dinleyerek kendilerinin yapabileceği bir konu ise hemen müdahale ettiklerini, eğer kendilerinin dışında çözülecek bir konuysa yönlendirme yaptıklarını belirtti.

 “HALK GÜNÜNDEN MEMNUNUZ

“Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmasına gelmiş olan vatandaşlarsa bu uygulamadan oldukça memnunlar. Karakurt Mahallesi’nden Ali Şahin, bu buluşmalarla halk olarak dertlerini başkana aktarabildiklerini, bunun örnek bir uygulama olduğunu, devam etmesini dilediğini, Başkan Hüseyin Gürlesin’e bu imkan için teşekkür ettiğini, 4 senelik bir belediye olarak yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Kınıklı Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Selçuk ise Halk Günü uygulanmasının önemli olduğunu ifade ederek, bu şekilde halkın başkan ile görüştüğünü, Başkanın halkı dinlediğini, daha evvelki dönemlerde randevu bile almanın mümkün olmazken bu sayede başkana dertlerini anlatabildiklerini ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.