Pamukkale’de Kaza: 6 Yaralı

Pamukkale’de Kaza: 6 Yaralı

Denizli iline bağlı Pamukkale ilçesinde otomobille ticari araç birbirine girdi. Kaza sonucunda 1’i çocuk olmak üzere 6 kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere feci kaza, akşam sularında Denizli'ye bağlı olan Pamukkale İlçesi, Irlıganlı Mahallesi, Eldenizli Kavşağı diye de bilinen noktada gerçekleşti. Dikkatsizlik neticesinde gerçekleşen kazada İbrahim A. idaresindeki 09 ZC 655 otomobil ile Namık A. Şoförlüğündeki 20 BD 984 plakalı hafif ticari araç Irlıganlı Mahallesi ile Eldenizli Mahallesinin kesiştiği kavşakta bir birine girdi.

Araçta Sıkıştı

Çarpışmanın da etkisi ile araçlardan bir tanesi bir tarafa savrulurken diğer araç başka bir yöne savruldu. Kazaya ilk müdahaleyi görenler yaptı.  Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri otomobil de sıkışan ve yaralanan Arzu A. için harekete geçti. Bu arada yine aynı otomobilin içinde bulunan çocuk E.A. ile hafif ticari araçtaki sürücü Namık A., Aydın A. ve Yunus F. olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı.

Sağlık ekiplerinin biri çocuk yaralı 6 kişiye ilk müdahaleyi kaza yerinde yapmalarının ardından yaralılar farklı hastanelere sevk edildiler. Feci kazanın ardından her iki araçta da ağır maddi hasarın meydana geldiği görüldü.

Kaza ile alakalı polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.