Pamukkale'de Pompalı Silahla Saldırı

Pamukkale'de Pompalı Silahla Saldırı

Denizli ilinin merkez mahallelerinden Pelitlibağ'da bulunan kooperatife silahlı saldırı gerçekleştirildi. 2 şahsın pompalı silahlarla saldırı teşebbüsünde bulunduğu gelen haberler arasında.

A+A-

Saldırı, akşam sularında Pamukkale ilçesine bağlı olan Pelitlibağ Mahallesi 1096 Sokakta gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, sokak üzerindeki Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olduğu mahalleye gelen 2 şahıs, binanın 2. Katına pompalı tüfek ile 3 el ateş etti.

Görgü şahitlerinden alınan bilgilere göre olay sırasında ikinci kattaki dairenin ışığının yanık olduğu ve saldırganların bu odaya nişan aldıkları öne sürüldü.

Silah seslerini işiten mahalle sakinleri hemen polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine çok sayıda polisi ekibi gönderildi.

Saldırganların yüzlerinin maskeli olduğu ve yaya olarak olay yerinden hızlı bir şekilde kaçtıkları öğrenildi. Salsırının olduğu sokak polis ekiplerince güvenlik çemberi ile alınarak kapatıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri de saldırı yapılan binaya gelip incelemeler yaptı. Polis ekipleri saldırıyı yapan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayda iddialara odada yanan ışığın bir süre sonra kapandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.