Pamukkale Kent Konseyi Büyüyor

Pamukkale Kent Konseyi Büyüyor

Pamukkale Belediyesi’nin 2017’nin Kasım ayında kurulmuş olan Pamukkale Kent Konseyi büyümesini sürdürüyor.

A+A-

Geçen hafta sonu Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılmış olan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi seçimli birinci genel kuruluna başta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin olmak üzere diğer görevliler katılımda bulundu. 2017’nin Kasım ayında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in girişimleriyle kurulmuş olan Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi, kendi içerisinde tüm organlarını teker teker  tamamlamayı sürdürüyor. 2018’in Mayıs ayında Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin seçilmesinden sonra, Engelliler Meclisi’nde seçimli birinci genel kurulu yapıldı.

 

BAŞKAN BALABAN OLDU

 

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi’nin en mühim organlarından olacak olan Engeliler Meclisi’nin seçimli 1. genel kurulunda başkan İsmail Balaban seçildi. Yürütme Kurulu üyeliklerine ise Gülsüm Aydoğan, Zeynep Yeğen, Tolga Budak, Mehmet Karaalp, Muhammet Ali Yılmaz, Murat Turan, Berna Büşra Tunç, Metehan Kahveci, Mustafa Acar, Sercan Aydın getirildi.

 

“ENGELLİLERE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Engelliler konusunda hassas olduklarını belirten Başkan Gürlesin, Engelliler Meclisinin bunun en güzel göstergesi olduğunu, göreve geldikleri anda bir sene sonra engelli basketbol takımını kurduklarını ardından engelli sporcularına destek vermeye devam ettiklerini, son dönemde de yine pek çok belediyenin yapamadığı Kent Konseyi’ni kurduklarını ardından Gençlik Meclisini oluşturduklarını, bugün itibari ile Engelliler Meclisi’nin kurulduğunu, sonraki etabın kadın meclisinin hayata geçmesi olduğunu, kendilerinin farklı olduklarını, bu farkı da yapacak oldukları çalışmalar ile projeler ile göstereceklerini, bu meclisten de engelliler yönelik güzel projeler beklediğimi tekrardan hatırlatmak istediğini, Sürecin hayırlı olmasını diledğini, tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.