Pamukkale Uluslararası Öğrenci Derneği'nden Necdet Özer'e ziyaret

Pamukkale Uluslararası Öğrenci Derneği'nden Necdet Özer'e ziyaret

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Pamukkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Halil İbrahim Karaöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

A+A-

Karaöz’ün yanısıra başkan yardımcısı Orhan Fidan, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gökhan Çavuşoğlu ve Ali İhsan Kocaman’ın hazır bulunduğu Pamukkale Uluslararası Öğrenci Derneği heyeti, Başkan Necdet Özer’e, 23 Nisan-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması ile ilgili bilgi verdi.

Kendilerini kabul etmeleri dolayısıyla Özer'e teşekkür eden Dernek Başkanı Karaöz, “9. Uluslararası Öğrenci Buluşması, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı destekleriyle gerçekleştirilecek. Denizli’nin de aralarında bulunduğu illerde yapılacak Uluslararası Öğrenci Buluşması için toplamda 120 ülkeden öğrenciler gelecek. Öğrenciler, kuracakları stantlarla kendi ülke ve kültürlerinin tanıtımlarını yapabilecek ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerle iletişim kurma olanağına sahip olacak.” dedi.

Denizli Ticaret Odası olarak sosyal sorumlulukları gereği çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda dernekler ile de işbirliği yaptıklarını söyleyen Başkan Özer, “Derneğinizin Uluslararası Öğrenci Buluşması etkinliği ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz tanıtımına ciddi katkılar sağlayacaktır. Denizli Ticaret Odası olarak bizler, Denizli’ye katkı sağlayacak her türlü projede yer alıyoruz. Dolayısıyla da bu etkinlikte de işbirliği sağlayabiliriz.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.