PAÜ Heyeti Sarayköy'de...

PAÜ Heyeti Sarayköy'de...

Pamukkale Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Daire Başkanları Toplantısı bu hafta Sarayköy’de yapıldı.

A+A-

Sarayköy Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Rektör Yardımcıları, PAÜ Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları katıldı.

Ziyaret havasında başlayan toplantıda Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Pamukkale Üniversitesi’ni Sarayköy’de ağırlamış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Sarayköy’ün yer altı ve yer üstü zenginlikleri olan bir ilçe olduğunu ve eksik yönlerin tamamlanması için üniversite üst yönetimini Sarayköy’de ağırlamanın kendileri için bir milat olduğunu söyledi. Üniversite yönetimi olarak yüksekokul adına yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek ve bilgi almak için Sarayköy’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yüksekokul yerleşkesinin tamamlanmasıyla yapılacak akademik çalışmaların, Sarayköy ve çevresine katma değer sağlayacağını belirtti.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi üst yönetimi Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nun inşa edileceği araziyi gezerek, görevlilerden bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.