PAÜ'lü Öğrenciler GNÇ Fest'le Coştu

PAÜ'lü Öğrenciler GNÇ Fest'le Coştu

Türkiye çapında seçilmiş olan 5 üniversiteden bir tanesi olan Pamukkale Üniversitesi’nde Turkcell’in ‘Kampüste Her Şey Çok GNÇ Gel Bence’ isimli GNÇ Fest Üniversite Etkinlikleri yapıldı.

A+A-

Bir ay boyunca 5 değişik üniversitede yapılan GNÇ Fest üniversite etkinlikleriyle Pamukkale Üniversitesi’ne gelen Turkcell GNÇ Fest ekibi, PAÜ Rektörlüğünün önünde bulunan çim alanda kurdukları festival alanında Yumurta Çatlat Oyunu – Bisiklet, Yumurtalı Dans Oyunu, Kulaklıklı Kelime Oyunu, Rakamlarla Dans gibi mini yarışmaların yanında değişik simulasyon oyunlarını PAÜ’lü öğrenciler ile buluşturdular.

Dj performansıyla başlayan festivalde ayrıca Dronmania Şov ve drone yarışmaları da yapıldı. Gün boyunca devam eden etkinlikler çerçevesinde çekilişler de yapılıp şanslı öğrencilere farklı armağanlar sunuldu.

Rektör Bağ da Ziyaret Etti

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve diğer akademisyenler de öğrenciler ile buluştu. Festival alanına kurulmuş olan çeşitli dijital teknolojik gereçleri deneyimleyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ayrıca Dronmania Şov için ayrılmış olan FPV (First Person View) Birincil kişi görüş açısı sahasında üstündeki kameradan gelen sinyallerle  görüntü veren dijital gözlük ile ve temassız kontrol teknolojisi ile drone kullandı. Festivale katılmış olan öğrenciler ile buluşarak hatıra fotoğrafı da çektiren Rektör Bağ, son olarak festival yetkililerine katkılarından ötürü teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.