PAÜ'nün En farklı Meslek Yüksekokulu Çardak'ta

PAÜ'nün En farklı Meslek Yüksekokulu Çardak'ta

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ öncülüğünde PAÜ üst yönetimi ve daire başkanları, Çardak OSB Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selami Kesler Çardak ilçesini ziyarette bulundular.

A+A-

Rektör Bağ, Başkanının ilçede meslek yüksekokulu isteğinde bulunduğunda yerelde kendilerine destek verilmesi durumunda kendilerinin de okulu açabileceklerini belirttiklerini, Başkanın o gün kendilerine vaat ettiği her şeyi harfiyyen yaptığını,  kendilerinin de gerekli girişimleri yapıp meslek yüksekokulunu açtıklarını, sadece açılan meslek yüksek okulunun kendilerinin 17 meslek yüksekokulundan farklı olduğunu, PAÜ bünyesindeki diğer 16 meslek yüksekokulu normal iken Çardak’ta açılmış olan OSB meslek yüksekokulu olduğunu, Devletin son dönemlerde milli kalkınmaya katkı sağlayacak biçimde Organize Sanayi Bölgelerinde Meslek Yüksekokulu açma projelerinin olduğunu,  kendilerinin de PAÜ olarak bu okullardan ilkini Çardak’ta yaptıklarını, katkılarından ötürü başkana çok teşekkür ettiğini,  belirtti.

Diğerlerinden Farklı

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, halkın senelerdir özlemle beklediği ve hayalden öte geçmeyen Çardak OSB Meslek Yüksekokulu’nun artık ilçeye kazandırıldığını,  verimli ve güçlü bir ekonominin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi olan nitelikli iş gücüne sahip olmanın yolunun iyi planlanmış bir mesleki eğitimden geçtiğini, ilçede açılan meslek yüksekokulunun aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi bünyesinde açılmış olan tek OSB Meslek Yüksekokulu ünvanına da sahip olduğunu, kendilerinin yerel yönetim olarak ellerinden geleni fazlası ile yerine getirdiklerini Çardak OSB Meslek Yüksekokulunun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.