Pazarağaç'tan Mehmetçiğe Duygulandıran Destek

Pazarağaç'tan Mehmetçiğe Duygulandıran Destek

Pazarağaç'tan Mehmetçiğe Duygulandıran Destek

A+A-

 Zeytin Dalı Hareketini başarılı bir şekilde sürdüren Afrin Kahramanlarına Türkiye'nin her yerinden yağmur gibi destek yağıyor. Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Pazarağaç kasabasında belediye başkanı Adem Bulut'un önderliğini yaptığı çok ilginç bir destek geldi. Kasabadan vatandaşlarla beraber hibe olarak topladıkları küçükbaş ve büyükbaş hayvanları açık artırma ile satışa çıkardı.


 

Belediye başkanı Adem Bulut ve Pazarağaçlıların bu duyarlı davranışları büyük takdir toplarken duygulu anlar da yaşandı. Akishaber'e açıklama yapan başkan Bulut ; Afrin'de kahramanca savaşan Mehmetçiklerimiz için ne yapabiliriz diye vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerden sonra aklımıza böyle bir destek geldi.


Vatanımızı canları pahasına koruyan evlatlarımıza ne yaparsak borcumuzu ödeyemeyiz belki ama karınca misali de olsa destek vermek istedik. Çok şükür askerlerimizin ihtiyacı yok ama Kilisli hanım kardeşlerimiz yemek yaptı cepheye gönderdi. Denizlili hanım kardeşlerimiz Mehmetçiklerimiz için üşümesinler diye boyunluk yaptı gönderdi. Biz Pazarağaçlılar da vatandaşlarımızın hibe ettikleri büyükbaş ve küçükbaş hayvanları açık artırma ile sattık ve gelirini Kahramanlarımıza gönderdik. Helal olsun Allah bütün Mehmetçiklerimizi korusun inşallah,dedi.


AKİSHABER ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.