Pazartesi Günü Açılıyor

Pazartesi Günü Açılıyor

Merkezefendi Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun açılışının, Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağı öğrenildi.

A+A-

2018 senesini vizyon hizmetlerin açılışlar senesi diye adlandıran Merkezefendi Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Sarayının ardından önemli bir açılış daha yapacak. Belediyesi tarafından her daim  desteklenen eğitim için mühim bir destek daha geliyor.

Yeni eğitim yılı ile beraber açılacak okul için Başkan Subaşıoğlu, Denizlilileri açılış törenine çağırdı ve Merkezefendi Belediyesi olarak ‘2018'in önemli projelerin açılışının senesi olacağını’ dediklerini, bu kapsamda da Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu, 17 Eylül Pazartesi akşam saat 6'da açacaklarını, tüm halkı  bu açılışa davet ettiklerini, ve okulun hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Üstümüze Düşeni Yapıyoruz

Başkan Subaşıoğlu, açıklamasının devamında, Merkezefendinin eğitim alanında çok mühim bir marka olduğunu, bu bakımdan kendilerini de bugüne dek eğitimle alakalı üstlerine düşenleri fazlası ile yaptıklarını. Çok mühim projeler ortaya koyduklarını, bu önemli bütçenin de eğitime için ayrıldığını, şimdi de açılışı yapılacak olan İmam Hatip Lisesine 90 öğrencinin sınav ile kabul edildiğini, içinde pek çok imkânı olan, kapalı spor salonlarından basketbol sahası, tenis kortları, halı sahalarına,  vs çok modern bir biçimde inşa edilen okul için ortalama on üç Milyon TL’lik harcama yapıldığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.