Pelitlibağ'da 2 Müjde Birden Verdi

Pelitlibağ'da 2 Müjde Birden Verdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pelitlibağ Mahallesi'nde hayata geçirecekleri Yaşam ve Kültür Merkezi’nin kısa sürede hizmete gireceğini belirterek, eski yetiştirme yurdunun olduğu bölgeye de İlk kazmanın vurulacağını müjdeledi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel mahalle iftarları, Pelitlibağ Mahallesi ile devam etti. Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftardan önce alana gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan tek tek vatandaşların ramazanını tebrik etti. Akşam ezanın okunmasının ardından okunana dualarla binlerce vatandaş oruçlarını açtı. İftarın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Osman Zolan, “Çok şükür yine bir iftar sofrasında vatandaşlarımızla buluştuk. Ramazan ayında birçok güzelliği bir arada yaşıyoruz. Denizli’de ramazan güzel bir şekilde yaşanıyor" dedi.

 

"Güzelliklerin üzerine güzellikler koymaya devam ediyoruz"

 

Pelitlibağ’daki eski yetiştirme yurdu bölgesi için park ve yeşil alan sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, "O sözümüzü yerine getireceğiz ve kısa bir süre sonra buraya kazmayı vuracağız. Bunun dışında İstiklal Caddesi üzerinde bulunan eski vali konağının olduğu yere de Yaşam ve Kültür Merkezi yapıyoruz. Burayı da kısa süre içerisinde tamamlayıp hizmete alacağız. Pelitlibağ altyapısı ve üstyapısı biten mahallelerimizin başında geliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.