Perşembe'ye dikkat! 2 gün donacağız

Perşembe'ye dikkat! 2 gün donacağız

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada 25 Ekim Perşembe gününden itibaren Denizli'de çok soğuk, derin ve yağışlı bir hava görüleceği ifade edildi.

A+A-

Meteoroloji'den yeni bir soğuk hava uyarısı geldi. Perşembe gününden itibaren tüm yurtta yağış beklenirken yüksek kesimlerde kar yağışının olacağı belirtildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 25 Ekim Perşembe günü ülke genelinde Balkanlar üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı hava etkili olacak. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olacağı belirtildi.

 

Balkanlar üzerinden gelen soğuk havayla birlikte yağmur şeklinde başlayacak yağışın zamanla Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, İç Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimleri ile Kütahya ve Afyonkarahisar'ın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği ifade edildi.

 

Denizli'de yarın 24 Ekim Çarşamba gününde hava sağanak yağışlı ve 23 derece civarlarında olacak. Ancak Başkanlar üzerinden gelecek serin hava ile birlikte sıcaklıklar 25 Ekim Perşembe ve 26 Ekim Cuma gününde 15 dereceye kadar düşecek.

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.