Polis Haftasında Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe

Polis Haftasında Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nce İl çapında uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı operasyon yapıldı.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İl genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıslar ile alakalı istihbari bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda 08 Nisan günü yabancı kökenli bir şahıs 15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 75 tane methadone adındaki uyuşturucu hap ile beraber yakalandı. Yine 8 Nisan günü 15 Mayıs Mahallesi’nde bir aparta yapılan operasyonda yastık içine saklanmış bir şekilde 1615 adet methadone hap ele geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından sürdürülen bir diğer çalışmada ise birimler Fesleğen mahallesi’nde bulunan bir aparta operasyon yaptı. Adreste uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen 3 Afgan kökenli şahıs yakalanıp göz altına alındı. Apart içinde gerçekleştirilen aramalarda 11 paket halinde 91 gram metamfetamin maddesi bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.


Narkotik ekipleri tarafından Denizli, Çetin Beton uygulama noktasında yaptıkları kontrollerle de uyuşturucuya geçit vermediler. Ankara yolu üzerinden Denizli’ye doğru seyir halinde olan bir aracın durumundan şüphelenilip durduruldu. Araçtan inmemek için görevlilere direnen zanlıların üstünden 29 gram metamfetamin maddesi bulundu. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başarılı çalışmalar sonucunda 1690 adet methadone uyuşturucu hap, 323 gram metamfetamin maddesi, 12 gram eroin maddesi ve 8 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti suçu çerçevesinde yakalanıp adli mercilere sevk edilen beşi yabancı uyruklu olan 9 şüpheliden 8’i tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı olan 10 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.