Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum

Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Atatürk’ün vefatının 78.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu,"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Fikirleri ve düşünceleri her zaman yaşayacak ve yaşatılacaktır" dedi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Subaşıoğlu, mesajında “Atatürk adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran, dünyada hayranlık uyandıran, dünyanın nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. Yaşamının tamamını vatanının ve milletinin bağımsızlığına ve bekasına adayan Atatürk, milleti ile birlikte büyük zaferler kazanmıştır. Yaşadığı döneme damgasını vuran Atatürk’ün fikirleri milletimizin yoluna ışık tutmuştur. Bilinmelidir ki; Atatürk’ün büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti, O’nun fikirleri ve düşünceleri sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.