Ramazana Hüzünlü Veda

Ramazana Hüzünlü Veda

11 ayın sultanı Ramazan ayı Pamukkale’de dopdolu geçti. Başkan Hüseyin Gürlesin, kurulan bereket sofralarında vatandaşlar ile iftarlarda bir araya geldi.

A+A-

Ramazan ayı her sene olduğu gibi bu sene de Pamukkale ilçesinde dopdolu geçti. Pamukkale Belediyesi pek çok mahallede gönül sofrası ismi ile iftar yemekleri organize etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurulmuş olan bu sofralarda vatandaşlar ile buluşarak beraber iftar yaptı.


İlk gün geleneksel olarak belediyede çalışanlarıyla orucunu açan Başkan Gürlesin, ardından kurulmuş olan iftar soflarında vatandaşlar ile buluştu. Güzelpınar, Kurtluca, Pelitlibağ, Hacıkaplanlar, Deliktaş, Kayıhan, İstiklal, Kervansaray, Karahayıt, Tekke, Kayıhan, Zümrüt, Hürriyet,  Irlıganlı ve Akköy ile  Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği açılışında Dokuzkavaklar’da gönül sofralarında  Pamukkaleli vatandaşlar ile bir araya gelen Gürlesin, PAÜ’deki öğrenciler ile de sahurda buluştu. Başkan Gürlesin, her gün değişik bir mahallede teravih namazını kılıp vatandaşlar ile namazın ardından buluşmayı da ihmal etmedi.

“ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN”

Başkan Gürlesin, Ramazan ayının bereketi ile geçtiği belirterek, kendilerinin bu mübarek ayda vatandaşlarla düzenledikleri iftarlarda gönül sofralarında buluştuklarını, yani Ramazan ayını dopdolu geçirdiklerini, pek çok bölgede iftar sofralarının kurulduğunu, Ramazan ayının güzelliğini vatandaşlarla beraber yaşamaktan ötürü çok mutlu olduklarını, Allah’ın bu güzel günlerin tekrarını nasip etmesini dilediğini, yine gelecek senelerde de Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi Cenab-ı Hak kendilerine yaşatmasını, gönül sofralarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerin ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.