Ramazandan Önce 6 Bin Kişilik Yemek

Ramazandan Önce 6 Bin Kişilik Yemek

Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi münasebeti ile yapılan yemek programında esnafla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, köprü ile şehrin iki yakasının bağlandığını vurguladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi münasebeti ile yemek programı yapıldı. Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün yanında yapılan programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, davetliler ile 6 bin dolayında esnaf ve vatandaş katılımda bulundu.

 

Vatandaşlar ile selamlaşan Başkan Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, söz vererek tamamlamış oldukları Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete girmesi dolayısı ile bir araya geldiklerini ifade ederek, Denizli’ ulaşım ile alakalı sorunları en aza indirerek halkın talebini yerine getirebilmek için Sanayi Bağlantı Köprümüzün yapımını tamamladıklarını ve verdiklerini sözü tuttuklarını ifade etti.

 

"Denizlimize çok yakıştı"

 

Sanayi Bağlantı Köprüsü ile şehrin iki tarafının birbirine bağlandığını söyleyen Başkan Osman Zolan, Ulaşımda bir rahatlama yaşandığını, bu köprünün Denizli’deki “ard germe sistemi” ile yapılan ilk köprü olduğunu, Denizli’ye çok yakıştığını belirtti ve güle güle kullanmalarını diledi.

 

Başkan Zolan, verdikleri tüm sözleri yapa yapa yollarına devam ettiklerini, emek veren tüm çalışma arkadaşlarına ve kendilerini destekleyen vatandaşlara çok teşekkür ettiğini, yarınların bugünden daha güzel olmasını,  birlik ve beraberlik içinde daha ileriye gideceklerini ve tüm Denizli halkının ve ülkenin şimdiden ramazanının mübarek olmasını dilediğini ifade etti.

 

 "Hep birlikte memleketimize hizmet ediyoruz"

 

Vali Karahan ise, Üçgen Köprülü Kavşakları ve Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün hizmete alınması ile trafiğin rahatlamaya başladığını söyleyerek, hep beraber memlekete hizmet ettiklerini, esnafında çalışan üreten olarak büyük katkılarının olduğunu, emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti ve hayırlı uğurlu olsun, dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehrin pek çok noktasında, ulaşım ile alakalı yapmış olduğu projelerden ötürü Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sunan AK Parti İl Başkanı Filiz de, Ramazandan önce bu yemekte bir araya geldiklerini, Ramazan ayının dünyada barışına, ülkede ve bütün İslam coğrafyasında birlik ve beraberliğe vesile olmasını Cenabı-ı Hak'tan niyaz ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.