Rektör Bağ Ortaokul Öğrencilerini Ağırladı

Rektör Bağ Ortaokul Öğrencilerini Ağırladı

Kemal Aracı ve Kale Mehmet Ortaokulu öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Denizli Kale Mehmet ve Kemal Aracı Ortaokulu’nun öğrencileri, okul öğretmenlerinden Fen Bilgisi Öğretmeni Abdülkadir Köyebakan ve Türkçe Öğretmeni Fatma Gökmen eşliğinde Pamukkale Üniversitesi’ne bir ziyarette bulundular.

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin düzenlediği ziyaret ile Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsünü gezen, öğretim elemanlarınca eğitim ve öğretim faaliyetleri ile alakalı bilgi alan öğrenciler, PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca, Merkez Yemekhanesinde yapılan yemek ikramından sonra Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından Rektörlük Makamında kabul edildiler.

"Yarınlarımızın Teminatı"

Ortaokul öğrencilerini üniversitede ve makamında ağırladığı için memnun olduğunu ifade eden Rektör Bağ, öğrenciler ile teker teker ilgilendi ve nasihatlerde bulundu. Rektör Bağ, misafir öğrencilere hitap ederek, onların yarınlarımızın teminatı, üniversitenin gelecekteki öğrencileri olduklarını söyledi ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. Rektör Bağ öğrencilerin gelecekte öğrencileri olarak Pamukkale Üniversitesi’ne beklediklerini de sözlerine ilave etti.

Ziyaretten sonra karşılıklı hediye takdimi yapıldı ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, misafir öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.