Şahin Tin İfadesini Verdi

Şahin Tin İfadesini Verdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na tanık olarak ifade verdi.

A+A-

FETÖ, HAÇLI ve SİYONİZMİN UŞAĞIDIR

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na tanık olarak verdiği ifadede, FETÖ yapılanmasına karşı darbe girişiminden önce, 17-25 Aralık ihanetinden de önce mücadele ettiğini belirterek, “Bu ihanet çetesiyle hep mücadele içinde olduk. 15 Temmuz darbe girişimiyle bu hain yapının haçlı ve siyonizmin maşası olduğu çok açık ortaya çıktı. Bu yapı benim milletvekili olmamam için de elinden geleni yaptı” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na tanık sıfatıyla verdiği ifadesinde, milletvekili olmadan önce partisinde iki dönem il başkanlığı yaptığını ve FETÖ’nün tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli'de de gerek kamu, gerekse STK’lara nasıl bir sızma gayreti içinde olduğuna tanıklık ettiğini söyledi. “Biz bunlarla her zaman mücadele ettik” diyen Şahin Tin, bu yapının milletvekili olmasını engellemek için karalama ve iftira kampanyaları yürüttüğüne de işaret ederek şunları söyledi: “Bu yapıyla mücadeleyi önceki süreçlerde, düşmanca olmasa da rekabete dayalı şekilde her zaman sürdürdük. MÜSİAD Şube Başkanlığı yaptığım dönemlerde ve Sanayi Odasında görev aldığım süreçlerde bu manada ciddi hadiselerle karşı karşıyaya kaldık. Yine AK Parti içinde 15 yıldır siyaset yapmaktayız. İl başkanlıklarından, milletvekilliğine kadar birçok görevlerde bulunduk. Hatta milletvekilliği adaylıklarımda bu örgüt milletvekili olmamam hususunda olumsuz kamuoyu algısı oluşturma gayretiyle elinden geleni yaptı. Partimizin içine fitneler sokmaya çalıştılar. Amaçları, başarılı bir siyasi hareketi ya kendi güdümlerine almak, ya da yok etmekti. O dönemlerde hiç kimse bunların art niyetli, bu kadar vatan, millet düşmanı olabileceğini düşünemiyordu. Ta ki 17 - 25 Aralık’ta yaşananlara kadar… Bu yaşananlar, bu hain yapının gizli ve hain planlarını ve haçlı zihniyetinin maşası olduklarını, siyonizmin ve emperyalizmin uşaklığını yaptıklarını ortaya çıkardı.”

O GECEYİ ANLATTI

15 Temmuz gecesi Ankara’dan Denizli’ye saat 21.00 sularında döndüklerini anlatan Şahin Tin, “Ankara'daki arkadaşlarımızdan uçakların alçak uçuş yaptıkları ve İstanbul köprülerinin asker tarafından kapatıldığı bilgileri gelmeye başladı. Hemen Milletvekili arkadaşlarımızla kurduğumuz Whatsapp grubuna neler oluyor diye sordum. Yaşanan bu haraketliliğin ciddi bir sıkıntı olduğunu düşündük. Hemen il parti binamıza geçip teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla kriz masası kurduk. İl Başkanımız şehir dışında olduğu için telefonla irtibat kurduk. Vatandaşlarımıza teşkilatlarımız vasıtası ile ulaşmak için gerekli iletişim çalışmalarına başladık. Burada sadece partililerimiz olarak değil, bütün Denizli halkı ile beraber çalışmalara başladık. Başbakan’ımızın açıklamalarını dinledik. TSK içerisinde ayrılıkçı bir grup askerin darbe girişimi içerisinde olduğunu teyit ettik. Hemen SMS yoluyla tüm teşkilatlarımıza partimize gelmeleri yönünde çağrıda bulunduk. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyonlardan ‘Sokaklara inin’ çağrısı üzerine partimizde toplanan vatandaşlarımız,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.