Şahit Tin'den Yeni Yasama Yılı Mesajı

Şahit Tin'den Yeni Yasama Yılı Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yeni yasama yılı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’nin 27. Dönem 2. Yasama Yılının başlaması ile beraber yeni dönem ile alakalı açıklamalar yaptı.

“BİRÇOK KARARA İMZA ATTIK”

Milletvekili Şahin Tin; Meclisin 27. Dönem 2. Yasama Yılının hayırlı uğurlu olmasını dilediğini, AK Parti olarak 2002’den beri TBMM’de ülkenin ve milletin önünde engel teşkil eden dağ gibi sorunların çözüldüğünü, yeni yasal düzenlemeler ile milletin huzur ve refahına dönük pek çok hamleyi hayata geçirdiklerini, Türkiye’nin 4 bir tarafına hizmet götürmek için aldıkları önemli kararların yanında milletin güvenliği ve devletin bekasına dönük saldırılara karşı da pek çok tedbir içeren düzenlemelere imza attıklarını belirtti.

 “MAZLUMLARA KOL KANAT GERDİK

Şahin Tin; Gazi Meclis’te yapılması gerekenleri ve alınması gereken kararların kendilerinin milletten aldıkları yetki kapsamında yapmaya devam edeceklerini, ülkenin bulunduğu coğrafya itibari ile yine değişik baskı ve saldırılar ile karşı karşıya kaldığını, geçen yasama dönemlerinde ve yasama yıllarında aldıkları kararlar ile Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarını yaparak, 4 bin km.lik bir alanın, DEAŞ’lı ve PYD/YPG’li teröristlerden temizlendiğin ifade etti.

“DAHA ÇOK MÜCADELE EDECEĞİZ”

Suriye’de yapılmış olan operasyonlar ile alakalı ve bölgedeki gelişmeler hakkında alınan kararların temelinde Suriye üstünden Türkiye’ye yönelecek tehlikeleri bertaraf etme amacının olduğunu ifade eden Şahin Tin; Türkiye’nin kendisine yönelik her türlü saldırıyı yeneceğini, Gazi Meclisin yeni yasama yılında da Cumhurbaşkanının da açıkladığı gibi Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki bölgelerin terör işgalinden kurtarılması ile alakalı çok daha ciddi adımlar atılmaya devam edileceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.