Salı ve Çarşamba Su Kesintileri

Salı ve Çarşamba Su Kesintileri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı sebebi ile iki mahallede su kesintisi yapacağı öğrenildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısından dolayı su kesintisine gidecek. Bu çerçevede, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü Pamukkale İlçesinin Kale içme suyu hat bağlantısı sebebi ile 09:00- 20:00 saatleri arasında Kale ve Güzelköy Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacağı öğrenildi. Konu ile alakalı Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için tedbirlerini almaları ifade edildi.

 

YARIN DA KESİNTİ VAR

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre içme suyu deposu temizliği yapılacağından Kaklık Mahallesi'nde 15 Mayıs Salı günü su kesintisi yapılacak.

 

Bu kapsamda 15 Mayıs 2018 Salı günü Kaklık içme suyu deposu temizliği sebebi ile 08:00- 17:00 saatleri arasında Kaklık Mahallesi'nde planlı su kesintisi olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.