Sarayköy’de Geleneksel Gençlik Festivali

Sarayköy’de Geleneksel Gençlik Festivali

Sarayköy Belediyesi, her yıl kutladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlayacak

A+A-

Gençlik Festivali ismi altında pek çok spor dalında müsabakalar yapan Sarayköy Belediyesi finalini büyük bir konserle yapacak. Gençlik Festivali final programının 14 Mayıs Pazartesi gününde yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Rock müzik sanatçısı Umut Kaya ve Pop-Up grubunun da olacağı konsere tüm Denizli halkının davetli olduğunu dile getirdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve projelerini onların fikir ve düşüncelerini almak sureti ile biçimlendiriyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da dolu dolu etkinliklerle geçirecek olan Sarayköy’ün gençleri, 1 hafta boyunca birçok spor dalında yapılan müsabakalarla yarışacak.

RAMAZANDAN DOLAYI ÖNE ALINDI

Tüm Denizli halkını 14 Mayıs pazartesi günü saat 20.30’da Sarayköy Belediye önündeki Atatürk Parkında yapılacak olan konsere çağıran Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 19 Mayıs’ın Ramazan ayına denk gelmesinden ötürü Gençlik Festivalinin final tarihini öne çekip 14 Mayıs olarak karar aldıklarını, 14 Mayıs’ta yapılacak  olan konserde öncelikle genç müzisyenlerin bir araya geldiğini POP-UP grubunun sahne alacağını daha sonra da Türkiye’de rock müzik alanında ismini duyuran Umut Kaya’nın sahne alacağını, coşkunun artacağı konsere tüm Denizli halkının davetli olduğunu ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.