Şehit ailelerini unutmadılar

Şehit ailelerini unutmadılar

Denizli protokolü Kurban Bayramı öncesi vatan için canını veren kahraman şehitlerin ailelerini ziyaret etti. Şehit Astsubay Burak Erten ve Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in aileleri ile bayramlaşan protokol 15 Temmuz şehidi Haki Aras'ın geride bıraktığı eşi ve

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Vali Vekili Ali Cergibozan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile beraberindekiler Kurban Bayramı öncesi ülkesi için canını veren şehitlerin ailelerini ziyaret etti. Denizli protokolünün ilk ziyareti Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in evi oldu. Aile ile bayramlaşan Bakan Zeybekci, Şehit Bilgiç'in babası Necip Bilgiç'e Başbakan Binali Yıldırım'ın yazdığı mektubu verdi. Bir süre şehit ailesi ile sohbet eden heyet daha sonra Şehit Astsubay Çavuş Burak Erten'in ailesinin evine konuk oldu. Bakan Zeybekci burada da Şehit Erten'in babası Adnan Erten'e Başbakan Yıldırım'ın kendi el yazısı ile yazdığı mektubu verdi.

 

Şehit kızına bisiklet sürprizi

 

Heyet son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul’da tanklara direnirken yaşamını yitiren Haki Aras’ın Denizli'de yaşayan eşi Firuza ve 8 yaşındaki kızı Arzu Aras'ı ziyaret ederek bayramlaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait lojmana yerleştirilip tüm eşyaları Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli tarafından yenilenen ev için şehit eşi Firuza Aras, teşekkür ederek, "Allah razı olsun" dedi. Bir süre aile ile sohbet eden Bakan Zeybekci, şehit kızı Arzu'nun daha önce istediği pembe-beyaz bisiklet hediye ederek küçük kıza sürpriz yaptı. Bakan Zeybekci Aras ailesine de Başbakan Yıldırım'ın kendi el yazısı ile yazdığı mektubu verdi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.