Şehitler Anısına Aşure Dağıtımı

Şehitler Anısına Aşure Dağıtımı

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği Cuma namazı ardından Hz. Ebubekir (Mutçalı) Cami önünde ve Pamukkale Üniversitesinde vatan, millet ve bayrak uğruna şehadete yürüyen şehitlerin anısına 3.500 kişilik aşure ikramında bulundu. Dağıtıma Beşir Derneği yetkil

A+A-

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah GÜRBÜZ "Beşir Derneği olarak, halkın içinde Hak ile beraber olma arzusu ve düsturumuz kapsamında önemli gün ve gecelerde Denizli halkı ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Muharrem ayı Cenabı Allah'ın İlahi bereket ve feyzinin, Rabbani ihsan ve kereminin coştuğu bir aydır. Muharrem ayının geleneksel ikramı malumunuz olduğu üzere aşuredir. Nacizane Muharrem ayının önemine vurgu yapmak için 2. kez aşure ikramında bulunuyoruz.

Bizler, bugün bu şekilde rahat bir ortamda yaşıyor isek bu, vatan, millet ve bayrak için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen terörle mücadelede hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Böyle bir dönemde şehitlerimizin anısına bir ikramda bulunma gereği hissettik. Herkesin Muharrem ayını tebrik eder, bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine akan kanların durmasını, her türlü terörün son bulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, organizasyonda emeği geçen gönüllülerimize, bağışçılarımıza her daim desteklerini esirgemeyen Denizli halkına teşekkür ederim."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.