Şemsiyesiz Dışarı Çıkmayın

Şemsiyesiz Dışarı Çıkmayın

Denizli’de hafta sonu hava durumu nasıl olacak sorusunun cevabını meteorolojinin yaptığı son hava tahminleri açıkladı. İşte hafta sonunun hava durumu…

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 2 gündür sağanak yağışın altında olan Denizli ilinde hafta boyunca etkili sağanak yağış sürecek. Hafta içinde meydana gelen yağış hafta sonunu atlattıktan sonra yeni hafta ile beraber sıcaklar geri geliyor.

Kavurucu sıcakların ardından gelen yağış ve serin hava Denizli’de bazı olumsuzluklara sebep oldu. Özellikle yağış yüzünden seller meydana geldi, su baskınları oluştu ve bazı ilçelerde tarım arazilerinin zarar gördüğü ifade edildi. Mevsim normallerinin altında olduğu ifade edilen sıcaklıklar hafta sonunda da devam edecek ama önümüzdeki hafta içinde sıcaklık geri dönecek.

Cumartesi – Pazar Yağış Var

Hafta Sonu verilerine bakıldığında  4 Ağustos Cumartesi gününün gündüz 32 derece olduğunu ama sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağışlı olduğunu görmekteyiz. Gece ise sıcaklık 18 derecede seyredecek.

5 Ağustos Pazar gününe bakıldığında havanın yine 32 derece olduğu görülecek. Pazar günü İlin bazı kesimlerinde gök gürültülü ve sağanak yağış beklenmekte. Gece ise sıcaklık cumartesi ile aynı yani 18 derece olacak.

Yeni haftanın ilk gününde 6 Ağustos Pazartesi günü hava sağanak yağışlı olmakla beraber sıcaklıklar 2 derece artıyor ve 34 dereceye çıkıyor. Gece ise sıcaklık 19 derece olacak.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.