Serin Havalara Dikkat!

Serin Havalara Dikkat!

Yurdun büyük bölümünde bir anda  soğuyan havalar beraberinde yağmuru da getirdi. Peki Denizli’de bugün yapmur yağacak mı? İşte detaylar..

A+A-

Ülkemiz kavurucu sıcakların ardından bir anda soğuk hava dalgası ile birlikte adeta kış aylarına döndü. Daha geçtiğimiz hava sıcaktan bunalırken bu hafta evlerin camları kapatıldı, hırkalar giyildi ve montlar çıkarılmaya başladı. Peki, bugün hava nasıl olacak? Yağış olacak mı?

Serinlik Hissedilecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğündan alınmış olan verilere göre bugün saat 09.00 – 21.00 arasında Denizli’nin yağış alması bekleniyor. Sıcaklığın en düşük 19 en yüksek 31 derecelerde olduğunu belirtilen verilerde serin havanın çok sert bir şekilde hissedileceğini dile getiriliyor.

Cuma günü havaların biraz daha serinleyeceği görülüyor. 2 derece daha düşecek sıcaklıklarda en düşük 17 derece en yüksek 33 derece olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğündan alınmış olan verilere göre Cuma günü de yağış beklentisi var.

Uzmanlardan Uyarı

Yapılan açıklamaya göre uzmanlar sıcaklık geçişlerinin olduğu bu aylarda vatandaşların dikkat etmeleri gerektiğini belirttiler. Vücudun dirençsiz bırakılmaması söyleyen uzmanlar yazdan kalma kıyafetler ile üşütülebileceğini ifade ettiler. Uzmanlar, ince bir hırka ile vücudun korunması gerektiğini, uyurken daha kalın bir örtünün kullanılmasını ve camların kapatılması noktasında uyarılar yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.