Serinhisar'da Görenleri Hayrete Düşüren Kaza

Serinhisar'da Görenleri Hayrete Düşüren Kaza

Serinhisar’da gerçekleşen trafik kazasının şiddeti kazaya karışan bir aracın ikiye bölünmesinden anlaşıldı. Kaza sonrası ise adeta bir mucize oldu.

A+A-

Denizli illinin Serinhisar ilçesinde, kontrolsüz kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda araçlardan biri ikiye bölündü. Büyük hasar gören araçtaki şoför ile yanında bulunan arkadaşı, emniyet kemerlerinin takılı olmasından ötürücü mucizevi bir şekilde ciddi bir yara almadan kurtuldular.

Kaza bugün saat 13.00 sularında, Denizli-Antalya Karayolu'nda gerçekleşti. Denizli yönüne doğru giden 35 yaşındaki Namık Durmuş yönetimindeki 20 DD 319 plakalı araç, kontrolsüz kavşakta, önüne çıkan Furkan Kesici'nin kullandığı 20 KF 09 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın da etkisi ile şoför Namık Durmuş'un kullandığı otomobil ikiye ayrıldı. Emniyet kemerleri takılı olan sürücü Durmuş ile yanındaki arkadaşı, kazadan küçük sıyrıklar ile kurtuldular. Diğer otomobilde de hasar oluştu ama sürücü yaralanmadan kurtuldu.

Hastaneye Bile Gitmediler

İkiye bölünen otomobilin şoförü Durmuş, kendilerini emniyet kemerinin kurtardığını, kazadan hafif sıyrıklar ile çıktıklarını ifade etti. Olay yerine gelen ambulansta ilk tedavileri gerçekleştirilen sürücü ve arkadaşı, hastaneye gitmeye gerek bile duymadı. Polis, kaza ile alakalı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.