Serinhisar Gençlik Merkezine Kavuşuyor

Serinhisar Gençlik Merkezine Kavuşuyor

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi bitti.

A+A-

Serinhisarlıların sosyal ve kültürel pek çok ihtiyacının karşılanacağı binanın birçok özelliği var. Bilhassa gençlerin sosyal hayatlarını renklendirecek olan tesis 7'den 70'e herkese hitap edecek. Toplam 4 bin 700 metrekarelik kapalı alana sahip olan Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde çok amaçlı salon, kafeterya, 6 tane atölye, 5 tane işyeri, 6 tane ofis ve 2 tane spor salonu bulunuyor. Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi’nin kısa bir zaman sonra hizmete açılacağı belirtilirken başta gençler olmak üzere Serinhisarlıların çok fonksiyonlu sosyal bir tesise kavuşacağı ifade ediliyor.

"Her yaştan vatandaşa hitap edecek"

Başkan Osman Zolan, büyükşehirle beraber, Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak, dediklerini anımsatarak, Serinhisar’ın en mühim ihtiyaçlarından bir tanesi olan sosyal ve kültürel tesis talebini Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını, tesis içerisinde bulunan atölyeler ve spor salonlarının her yaştan vatandaşlara hitap edeceğini, tesisin içinde bulunan atölyeler, spor salonlarıyla gençleri ve hanım kardeşleri bu tesislerde üretmenin, öğrenmenin ve spor yapmanın keyfini yaşayacaklarını, kısa zaman içinde hizmete girecek tesisin Serinhisar’a ve Denizli’ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.