Serinhisar Modern Bir Altyapıya Sahip Oluyor

Serinhisar Modern Bir Altyapıya Sahip Oluyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılmış olan, alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılmış olan, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını içine alan alt yapı çalışmasında sona yaklaşıldı. Serinhisar ilçe merkezi ve merkez mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmaları içine alan 80 bin metrelik kanalizasyon hattının yapımı bitti. İçme suyu hattı ve yağmur suyu hattının da sona yaklaştığı altyapı projesinde bunun yanında, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu, 4 tane toplamda 1.700 metreküplük içme suyu deposu ve 2 tane terfi merkezinin inşa çalışmaları kısa zamanda bitirilecek. Projelerin tamamlanması ile Serinhisar modern bir alt yapıya sahip olacak.

 

"Serinhisarımıza hayırlı, uğurlu olsun"

 

Denizli merkez ve ilçelerde devam ettirdikleri projelerin birer birer tamamlandığına dikkatleri çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehrimizin geleceğine damga vuracak yatırımlarımızı birer birer hizmete alıyoruz. Serinhisar’ın ihtiyacına yönelik çok önemli bir proje olan altyapı çalışmalarında da sona geldik" dedi. Büyükşehir ile beraber "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediğini hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Bugün geldiğimiz noktada ilçelerimiz birçok yatırıma ve hizmete kavuştu. Çok şükür verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şimdiden Serinhisarımıza, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.