Sertifikalarını Başkan Zolan Verdi

Sertifikalarını Başkan Zolan Verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesince "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganı ile hayata geçirilmiş olan Hamilelik Okulu’nda 11. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı.

A+A-

Hamilelik Okulu’nun 11. dönem mezuniyetin anne adaylarına sertifikaları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganı ile başlatılmış olan Hamilelik Okulunda, 11. dönem de tamamlandı. Hamilelik Okulu'nun 11. dönem sertifika töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde yapıldı. Mezuniyet törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kursiyerler ve yakınları katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mezuniyet töreninde yapmış olduğu konuşmasında, hamilelik Okulu'ndaki amaçlarının sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için hamilelik sürecinden başlayıp doğru bilgiler ile donanmaları olduğunu, Türkiye’de örnek olan bir projeye katıldıkları tüm katılımcılara çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Başkan Zolan’dan tavsiyeler

Hedeflerinin anne adaylarının bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesi olduğunu ifade eden Başkan Zolan, anne - babaların 2 görevi olduğunu, onlara iyi bir ahlak ve iyi bir eğitim vermek olduğunu, bu ikisi yapılırsa, çocuklara değerler öğretilirse, onlara güzel bir eğitim verilirse Allah’ın onların yollarını açacağını ifade etti. Konuşmadan sonra Başkan Osman Zolan, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.