Sevgi Eli, Yüreklere Dokundu

Sevgi Eli, Yüreklere Dokundu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Baklan ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu evlenen genç çifte çok güzel yardımda bulundu

A+A-

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasındaki köprü olmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Baklan’da yeni evlenen Soner-Ezgi Kavlak çiftine yardım elini uzattı ve evlerini döşedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli birimleri geçtiğimiz hafta sonu dünya evine giren genç çiftin oturma odası, misafir odası, yatak odası ve mutfağını döşeyip çifte mutluluklar dilediler.

 

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız'ın da yanlarında olduğu Soner-Ezgi Kavlak çifti, kendilerini destekleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini iletti.

 

“Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum”

 

Evlerinin son durumunu görünce heyecanlarını ve şaşkınlıklarını saklayamayan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Soner Kavlak, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve mutluluğunu tarif edecek kelime bulamadığını belirtirken eşi Ezgi Kavlak her şeyin çok güzel olduğu dile getirerek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

“Sevgi Eli, Denizli’nin her yerinde”

 

Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, yalnızca Denizli merkezinde değil şehir çapında hizmet verdiklerini dile getirerek, bugün de Baklan’a geldiklerini, gençlerin kendilerine müracaat ettiklerini, kendilerinin de genç çifti yalnız bırakmadıklarını ve yüreklerine dokunmaya geldiklerini belirterek, her şeyden evvel kendilerine bağış yapan Denizli halkına çok teşekkür ettiğini vurguladı.

 

“İhtiyacı olanlara ulaşmaya devam ediyoruz”

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ise Sevgi Eli olarak ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını, bugün de yine bir çiftin mutlu olmasına vesile olduklarını, Soner ve Ezgi çiftinin düğün hediyesi olarak onlara böyle bir hediye takdim ettiklerini söyledi ve genç çiftin yeni kuracakları hayatlarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.