Sevgi Eli,Kayalı Ailesinin Yaralarını Sardı

Sevgi Eli,Kayalı Ailesinin Yaralarını Sardı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bir süre önce Babadağ ilçesinde meydana gelen yangında evleri küle dönen Kayalı ailesinin yaralarını sardı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bir süre önce Babadağ ilçesinde çıkan yangında evleri büyük zarar gören Kayalı ailesinin imdadına koştu. Denizli’nin Babadağ ilçesinde geçen ay yaşanan talihsiz olayda, Kayalı ailesinin evleri henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında büyük zarar görmüş, tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. Olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 8,10 ve 24 yaşlarında 3 çocuğu olan Mehmet-Ayşe Kayalı çiftine sahip çıktı.

Eşyaları yenilendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli ekipleri önceki gün aileyi ziyaret ederek, yangında kullanılmaz hale gelen eşyaları yeniledi. Mehmet ve Ayşe Kayalı çiftinin yenilenen eşyaları Sevgi Eli ekipleri tarafından tek tek döşendi. Yenilenen eşyaları görünce büyük sevinç yaşayan Kayalı çifti bu zor günlerinde imdatlarına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eline teşekkür etti.

“Denizli’nin vicdanı”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların Sevgi Eli ile yaralarının sarıldığını ifade ederek, “Sevgi Elimiz, Denizli’nin vicdanı. Hayırsever vatandaşlarımız, afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetini Sevgi Elimiz aracılığı ile gideriyor” dedi. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Osman Zolan, “Sevgi Eli, Büyükşehir İtfaiyemiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, hayırseverlerimizden gelen yardımları ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza iletiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.