Seyirtepesi'ndeki Kazada: 3 Ölü 1 Yaralı

Seyirtepesi'ndeki Kazada: 3 Ölü 1 Yaralı

Pamukkale’den gelen kaza haberi herkesi üzdü. Öncelikle 1 işçinin yaşamını yitirmiş olduğu kazada 2 işçinin daha vefat ettiği ve 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi. İşte detaylar…

A+A-

Denizli ilinin Pamukkale İlçesi’ne bağlı olan Çamlaraltı Mahallesi, Hüzeyin Yılmaz Caddesi üstünde bulunan Seyir Tepesi, Şehir Ormanında gerçekleşen iş kazası sonucunda 3 işçi hayatını kaybederken 1 işçinin de yaralandığı ifade edildi.

 

İddialara göre, Seyir Tepesinde sunni şelale yapımı sırasında arızalanmış olan ve hidroliği bozulmuş olan vinç, devrilme sırasında işçilerin çalışmış olduğu iskeleye çarptı. Vinç başının iskeleye çarpması ile beraber o bölümde çalışıyor olan 4 işçi yere düştü. Düşme sonucunda ilk etapta 1 işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği, hastaneye kaldırılan 2 işçinin de hayatını kaybettiği 1 işçinin de ağır yaralı olarak hastanede tedavi altında olduğu bidirildi.

Kalp Masajıyla Hayata Tutundu

Gerçekleşen üzücü kaza sonrasında durum hemen sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri yapmış oldukları incelemeler neticesinde 3 işçinin düşme sonucu hayatını kaybettiğini tespit ettiler. 1 işçinin de ağır yaralandığı ifade edildi. 1 işçiye olay yerinde kalp masajı yapmış olan sağlık ekipleri o işçinin hayatta tutunmasını sağladı. Ağır bir şekilde yaralananmış olan işçilere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildiler.

 

Meydana gelen iş kazası ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yaşamını yitiren ve ağır bir şekilde yaralanmış olan işçilerin henüz isimlerinin açıklanmadığı öğrenildi. Ağır yaralanan 1 işçinin yoğun bakımda tedavilerine devam edildiği belirtildi.

 

Kaynak: Meriçulukuş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.