SOLAREX’e Bereket Parla'dı

SOLAREX’e Bereket Parla'dı

Güneş enerjisi sektörünün buluştuğu platform olan 11. Uluslararası SOLAREX Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’’ na Bereket Enerji Üretim A.Ş, ‘’Parla’’ ismi verilen panelleri ve ‘’Güneşi yakala’’ sloganı ile damga vurdu.

A+A-

SOLAREX fuarı, yenilenebilir enerji kaynakları arasında son senelerde talebin gittikçe yoğunlaştığı güneş enerjisi sektörü, son torba yasa ile çatı uygulamalarının önünün açılmasından dolayı yatırımcıların ilgi odağı oldu. 200’den fazla yerli ve yabancı firmanın stand açtığı binlerce katılımcının buluştuğu fuarda, Bereket Enerji’nin standı ‘’Güneşi Yakala’’ sloganı ile fuara damgasını vurdu.

 

Bereket Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Cemal Baflı, Türkiye’de hızlı bir şekilde gelişen bir katılımcı kitlesine doğru giden, Ortadoğu ve Asya pazarları için dikkatleri çeken,

SOLAREX fuarının, bu alanda yatırım yapmaya niyetli girişimciler için mühim bir fırsat sunduğunu ifade etti.

 

Bereket Enerji’nin panel üretimi ve anahtar teslim projeleri ile güneş enerjisinden yararlanmanın öncülüğünü yapan firmalardan biri olduğunu vurgulayan Baflı, Bereket Enerji olarak sektörde bu yıl yine bir ilki başaracaklarını, Haziran ayında Türkiye’de ilk olacak güneş enerjisi hücre üretimine başlayacaklarını, Senelik 130 MW kurulu güce sahip olacak tesisler ile yerli üretimin startını vermiş olacaklarını, hücre üretiminin kapasitesini 2 sene sonra sonunda 400 MW’ye (Megawatt) çıkarmayı planladıklarını ve talepleri karşılamak amacıyla şu anda yıllık 150 MW olan panel üretim tesislerimizin kapasitesini de 500 MW’ye yükseltmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.