Son Kayıt Tarihi Ne Zaman?

Son Kayıt Tarihi Ne Zaman?

Türkiye’nin en önemli gençlik projelerinden biri olarak seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan gençlik kulüplerinin ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ücretsiz kayıtları başladı.

A+A-

Denizli’de gençlerin sosyal hayatlarını zenginleştirip kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Genç Denizli Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Genç Denizli bünyesinde kurulan kulüplerin 2016-2017 dönemi kayıtları başladı. Bu yıl Genç Denizli bünyesinde 11 farklı alanda kurulan “Konservatuvara ve Güzel Sanatlara Hazırlık, Tiyatro, Yazarlık, Oyunculuk, Hat Sanatı, Kaligrafi, Ebru, Tezhip, Resim, Karikatür ve Müzik” kulüplerinin kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Ofisi’nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde alınacak. Tamamı ücretsiz olan kulüplerde aktif görev almak isteyen 15 yaş üstü herkes kayıt yaptırabilecek.

Son kayıt tarihi 15 Ekim

Genç Denizli kulüplerinin yanında yine ücretsiz olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kurs kayıtları da yine aynı noktadan ücretsiz bir şekilde yapılabilecek. Genç Denizli bünyesinde kurulan gençlik kulüplerinin ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kayıtları 15 Ekim 2016’da bitecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.