Son Veriler Alındı

Son Veriler Alındı

Havaların serinlemesi ile beraber Ege Bölgesi’nin büyük bir bölümünü etkileyen yağışlardan sonra sıcaklıklar biraz daha arttı. Peki Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

A+A-

Eylül ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde serinlik kendini hissettirdi. Bu gece sıcaklığın 12 derece kadar düşmesi bekleniyor. Hafta sonunda ise gündüzleri sıcaklığın çok düşmediği ama gece epey azaldığı görülüyor.

Hava değişimleri ile alakalı uyarıda bulunan uzmanlar tam geçiş dönemi olduğu, okulların açıldığı bu günlerde öğrenci velilerinin dikkat etmelerini, geçiş dönemlerinde üşütmelerin arttığını dile getirdiler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınmış olan bilgiye göre,

15 Eylül Cumartesi

Denizli ilinde yarın en yüksek hava sıcaklığın 30 derece, en düşük hava sıcaklığınsa 17 derece olması bekleniyor.  Havanın güneşli olacağı ifade ediliyor.

16 Eylül Pazar

Pazar gününe bakıldığında sıcaklığın 1’er derece arttığı görülecek. Buna göre en yüksek hava sıcaklığın 31 derece, en düşük hava sıcaklığınsa 18 derece olması bekleniyor. Havanın bol güneşli olacağı dile getiriliyor.

17 Eylül Pazartesi

Haftanın ilk iş gününde gündüz ortalama bir 2 derece artarken gece Pazar günü ile aynı kalıyor. Buna göre en yüksek hava sıcaklığın 32 derece, en düşük hava sıcaklığınsa 18 derece olması bekleniyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.