Spor Komplekslerine Büyük İlgi

Spor Komplekslerine Büyük İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde 3, ilçelerdeyse 4 adet olmak üzre bu sene yapılmış olan toplamda 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksiyle beraber 8 olan spor tesisleri yüzme öğrenmeyi isteyen vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu sene 8 olan kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yüzme öğrenmeyi talep eden vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Evvela yüzme olmak üzere değişik spor dallarında ücretsiz bir şekilde kurs veren il ve ilçelerdeki tesisler açıldıkları günden beri vatandaşların akınına uğradılar. Yaz döneminden başlayıp bugüne dek 12.200 çocukla 12.800 yetişkin eğitimlere katılıp yüzme öğrendi. Denizli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre toplam 8 kapalı yüzme havuzunda ücretsiz kurslar 12 ay boyunca devam edecek.

Merkezde Kayıtlar İnternetten Yapılabiliyor

Denizli halkının tüm dönemlerde yoğun ilgi göstermiş olduğu yüzme kursu kayıtlarının Denizli merkezdeki Kayıhan, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzları için https://apps.denizli.bel.tr/spormerkezionlinebasvuru/ internet adresinden veya Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi'nden yapılabileceği, yüzme kurslarıyla alakalı bilgi almak isteyenlerin mesai saatleri içinde 0 (258) 262 11 22 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.

Gencinden yaşlısına herkese Ücretsiz Kurs ile Denizli'ye kazandırdıkları 7 yüzme havuzunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, bilhassa çocukların ve gençlerin spor ile iç içe yaşaması için hayata geçirmiş oldukları bu yatırımların sonuçlarının gelecekte çok daha net görüleceğini ifade etti ve Denizli’de yaşayan herkesin spor yapması için, bu sene içinde şehre kazandırdıkları tesislerde eğitim alan çocukların, gençlerin yarının sporcuları, şampiyonları olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.