Subaşıoğlu Tarihi Kentler Birliği Toplantısı İçin Gaziantep’te

Subaşıoğlu Tarihi Kentler Birliği Toplantısı İçin Gaziantep’te

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hafta sonunda Gaziantep’te gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimizi temsilen Gaziantep’teyiz. Bu toplantı vesilesiyle Gaziantep’te yapılan çalışma

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hafta sonunda Gaziantep’te düzenlenen Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı. Başkan Subaşıoğlu 100’e yakın belediye başkanı ve yaklaşık 350 meclis üyesinin katıldığı programlar çerçevesinde düzenlenen toplantılarda yer aldı. Başkan Subaşıoğlu, toplantıyla ilgili Gaziantep’te yaptığı değerlendirmesinde, “Merkezefendi Belediyesi olarak toplantıya katılmak üzere Gaziantep’e geldik. Gaziantep’te tarihi yerlerin restore edilmesi, tekrar değerlendirmesi anlamında çok güzel örnekler var. Bizlerde burada değerlendirme yapma imkânı bulduk. Türkiye’nin birçok yerinden katılan belediye başkanları ile belediyecilik anlamında da fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu toplantı bizim için bir nevi atölye çalışması oluyor.” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na Gaziantep’te düzenlenen Tarihi Kentler Birliği toplantısına Türkiye Tarihi Kentler Birliği’ne Merkezefendi Belediyesi adına seçilen meclis üyesi Erdal Otçu da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.