Tahliye İçin Tebligat Gönderildi

Tahliye İçin Tebligat Gönderildi

Tahliye İçin Tebligat Gönderildi

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi işyeri sahiplerine gönderdiği tahliye yazısı ile 31 Ekim 2017 tarihine kadar süre tanıyor. Bu süre içerisinde çıkmayan kiracılar tahliye edilecek.

 

Denizlimuhabir.com’un özel haberine göre; Tapu Bölge, İdare Mahkemeleri, Bağ-Kur il Müdürlüklerinin binayı terk etmesiyle üst katlar tamamen boşalmıştı.

 

‘ZEMİN’ DİRENİYOR

Özel İdare iş hanında bulunan toplam 150 işyerinden şu anda 55 tanesi dolu. Dolu olan işyerlerinde de şu anda sadece zemin ve birinci katlarda bulunan esnaflar faaliyet gösteriyor.

 

BÜYÜKŞEHİR KARARLI

Son günlerde Santral Garaj’daki dükkanlar ve Üçgen çarşısı olmak üzere kararlı adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Özel İdare işhanını tahliye etmekte de kararlı görünüyor.

İşyeri sahiplerine 31 Ekim 2017 tarihine kadar süre tanıyan Belediye, bu tarihe kadar işyerlerini boşaltmayan kiracılara kesinlikle ek süre tanınmayacağını açıkladı.

 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Mülkiyeti daha önce Özel İdare’ye ait olan depreme dayanıksız olduğu raporla belirlenen, satışa çıkarılan ancak alıcı bulamayan ve Özel İdare’nin kapatılmasıyla Büyükşehir Belediyesine devredilen İşhanı için geri sayım başlamış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.