Takviyelerle Takım Tamamlanıyor

Takviyelerle Takım Tamamlanıyor

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz yıl küme düşmekten son anda kurtulmasının ardından teknik direktörlük görevine Osman Özköylü'yü getirerek hedefini şampiyonluk olarak belirlemiş olan Denizlispor, yaptığı üst üste hamleler ile kadrosunu büyük oranda tamamlad

A+A-

Geçtiğimiz sezondan Kappel, Atakan, Lazic, Canberk, Eze, Şevki, Hasan, Barış, Zeki, İsmail Haktan gibi isimler ile yolunu ayıran yeşil-siyahlılar, sözleşmesi devam eden Kerem Can, Taha Can, Ziya, Mehmet Akyüz'ün yanı sıra iç transferde Aissati, Burak Altıparmak ve Cenk ile yeniden sözleşmeye imza attı.

Sekiz İsim Birden

Dış transferde ise geçtiğimiz yıl 2. yarıda Akhisarspor'dan kiralamış olduğu eski futbolcusu Alperen Babacan ile tekrardan sözleşme imzalayan Denizlispor, takıma 8 isim birden katarak takımı neredeyse tamamladı. Kadrosuna Balıkesirspor'dan Burak Çalık, Gazişehir'den Muhammed Himmet ve Adam Stachowiak, Adanaspor'dan Gökhan Süzen, Altınordu'dan Deniz Vural, Konyaspor'dan Seddar Karaman ve Abdülkerim Bardakçı’yla Ankaragücü'nden Kibong Mbamba ile de kuvvetlendiren Denizlispor, yabancı bir golcüyü de takıma katarak transferi sürecini dondurmayı planlıyor.

 

Bu arada Denizlispor'da Mehmet Akyüz bilmecesi sürüyor. Daha önce alacaklarından ötürü Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çekip ardından kadroda tutulan yıldız golcüye teklifler çok fazla. Geçen sene sezon ortasında geldiği Horoz'u yarım devrede atmış olduğu 12 golle ligde tutan 32 yaşındaki futbolcuyu almak için 1. ve 2'nci Lig kulüplerini yarışa girdiği ama Denizlispor’un Mehmet’i göndermek istemediği ifade edildi. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.