Tam 12 Gündür ikisi de Kayıp

Tam 12 Gündür ikisi de Kayıp

Denizli'de ablasına gitmek üzere evden çıkan 21 yaşındaki Selma Akdaş ve 3 yaşındaki kızı Gülin Akdaş'tan 12 gündür haber alınamıyor.

A+A-

Denizli'de ablasına gitmek üzere evden çıkan 21 yaşındaki Selma Akdaş ve 3 yaşındaki kızı Gülin Akdaş'tan 12 gündür haber alınamıyor. Polise kayıp başvurusunda bulunan Ali Akdaş, eşi ve kızının hayatından endişe ettiğini belirterek bir an önce bulunmaları için yetkililerden yardım istedi.

 

Geçen 21 Ekim'de Çivril ilçesinde yaşayan ablasına gitmek üzere Sırakapılar Mahallesi'ndeki evinden kızı G.A ile çıkan Selma Akdaş'tan bir daha haber alınamadı. İnşaat işçisi Ali Akdaş, baldızına ve gidebileceği diğer akrabalarına, yakınlarına ulaşmasına rağmen, eşi ve kızından bir haber alamayınca, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, anne-kızın bulunması için çalışma başlattı.

 

Eşiyle herhangi bir sorunları bulunmadığını belirten Ali Akdaş, "12 gündür eşim ve kızımdan haber yok. Sanki yer yarıldı, içine girdiler. Hayatlarından endişe ediyorum. Görenler veya yerlerini bilenler lütfen en yakın polis merkezi veya jandarmaya haber versin" dedi.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.