Tavas'ta Ev Sahibi Olma Heyecanı

Tavas'ta Ev Sahibi Olma Heyecanı

Denizli’de öncü projelere imza atan Tavas; Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin müjdelediği ve her adımında öncü olduğu Toplu Konutlara kavuşuyor.

A+A-

Denizli’de öncü projelere imza atan Tavas; Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin müjdelediği ve her adımında öncü olduğu Toplu Konutlara kavuşuyor. Başvuruları rekor katılımla biten TOKİ evleri için Başbakanlık TOKİ Başkanlığı ihaleyi yaptığını açıkladı.

“Denizli İli Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi 110 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve Tavas Merkez Yenimahalle’de 114 Adet Konut ve 1 Adet Büfe olmak üzere, toplam 224 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” olarak yapılan ihale tamamlandı.

 

Tavas’ın hızla yükseldiğini ve geliştiğini söyleyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz göreve geldiğimiz ilk gün, plan ve projelerimizi belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Bunlardan en önemlisi de kurumlarla koordineli çalışıp, Tavas’ın yıllardır süren temel ihtiyaçlarını belirleyerek hepsini kısa vadede bitirmekti. Allah’a şükürler olsun ki gayretlerimizin meyvelerini birer birer toplamaya başladık” dedi.

 

DEĞİŞİM RÜZGARINI ARKAMIZA ALDIK, GİDİYORUZ

 

Sözlerine “Eski Tekel Binamızı içinde spor salonu, açık ve kapalı düğün salonu, kütüphane, kurs merkezi, sinema, kafeterya, lokanta, nikah salonu gibi çok amaçlı bir Kültür Merkezi’ne dönüştürüyoruz. TOKİ projesi dahil her konuda Tavas’a desteğini sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Tavas’ta başlattığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi inşaatı yarı seviyesine ulaştı. Yanı sıra Kent Ormanı’nın inşaatı da sona ermek üzere. Yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binamızın da onayı alındı ve yakın zaman zamanda temeli atılıyor. Tüm bunlara bir de TOKİ evlerinin eklenmesiyle Tavas’ta inanılmaz bir değişim olacak” şeklinde devam eden Akyol, “Ayrıca 1 MW’lık Güneş Enerjisi projemizle artık kendi elektriğimizi üreteceğiz ve Belediyemize yıllık yaklaşık 1 Trilyon kazanç sağlayacağız” dedi.

 

EV SAHİBİ OLACAKLAR ŞİMDİDEN HEYECANLI

 

Akyol, “Ev sahibi olmaya aday olacaklar şimdiden Belediyemize gelerek heyecanlarını bizimle paylaşıyorlar.  İnsanlar uygun fiyata yıllarca hayalini kurdukları evlerinin sahibi olacaklar. Buna birazcık bile vesile olabildiysek ne mutlu bize. Ben buradan tekrar emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun “dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.