Tavas’ta Feci Kaza

Tavas’ta Feci Kaza

Denizli iline bağlı  Tavas ilçesinde, iddialara göre sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucunda orta refüje çıkıp  aydınlatma direğine çarpmış olan otomobildeki 63 yaşındaki Zehra Arat yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 4 kişi de yaralandı.

A+A-

Kazanın, dün saat 18.00 sularında Denizli-Muğla Karayolu Efeler Mevkii'nde meydana geldiği ifade edildi. Tavas yönüne doğru seyir halinde olan 32 yaşındaki Durmuş Arat yönetimindeki 48 DZ 240 plakalı otomobil, iddialara göre sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucunda orta refüje çıkıp aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucunda sürücü Durmuş Arat, eşi 24 yaşındaki Berna Arat  ve çocukları 4 yaşındaki Buğlem Arat, 6 aylık bebek Poyraz Arat ile Zehra Arat yaralandı.

Yaşlı Kadın Dayanamadı

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbar etmeleri ile kaza yerine gelen sağlık ekipleri yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra yaralıları ambulanslar ile Tavas Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Burada tedaviye altına alınmış olan yaralılardan Zehra Arat’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadığı ifade edildi. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu dile getirildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı başlatmış olduğu soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.