Tavaslılar Evlerin Kavuştu

Tavaslılar Evlerin Kavuştu

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde TOKİ tarafından yapımı süren ve son aşamada olan 224 konutun kura çekimi gerçekleşti.

A+A-

TOKİ tarafından Tavas İlçesi’nin Kızılcabölük ve Yeni Mahalleleri'nde inşa edilen 224 konutun hak sahibinin daireleri noter huzurunda çekilen kura ile tespit edildi. Spor Salonu’nda yapılan kura çekimine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partil Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Ak Partili Turhan Veli Akyol, TOKİ Tavas Proje Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ile hak sahipleri katılımda bulundu.

"EŞİM BAŞVURUYU YAPTIKTAN SONRA DÜŞEREK FELÇ GEÇİRDİ"

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri noter huzurunda ilk kura çekimini yaptı. Başkan Zolan’ın çekmiş olduğu ilk kurada ismi çıkan Bekir Köseoğlu’nun eşi Yüksel Köseoğlu, sevinçten gözyaşlarını tutamadı ve o şekilde sahneye geldi. Başkan Zolan, ev sahibi olan Köseoğlu’nu sakinleştirmeye çalıştı. TOKİ’ye konut sahibi olmak için eşi Bekir Köseoğlu’nun başvuruda bulunduğunu ama düşerek felç geçirdiğini belirten Yüksel Köseoğlu, eşinin evde yattığını, 18 senedir kira olduklarını artık ev sahibi olduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"850 BİNE YAKLAŞAN KONUT ÜRETİM SEFERBERLİĞİ VAR"

Törende konuşma yapan TOKİ Tavas Proje Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, TOKİ'nin yalnızca Tavas’ta değil Türkiye'nin her yerinde insanları ev sahibi yaptığını, TOKİ’nin, Türkiye çapında konut üretimini tüm hızıyla sürdürdüğünü, bu çerçevededevlet binaları hastaneler, okullar, sağlık ocakları vatandaşın ihtiyacı duyulan her türlü kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların konut ihtiyacı karşılamak üzere çalışmalarını devam ettirdiğini belirtti.

"SÖZ VERMİŞTİK RAHATLADIK, YÜKÜMÜZ HAFİFLEDİ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin konut sorununu çözmek için söz verildiğini ve bugün verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere kendisi ve Tavas Belediye Başkanının söz verdiğini, bugün aslında en rahatlayan, huzur bulan kişilerin başında bu sözleri verenlerin olduğunu ve yüklerinin hafiflediğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.