Teröre Destek Verenler Cezasız Kalmayacak!

Teröre Destek Verenler Cezasız Kalmayacak!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Partisinin İl yönetim kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Şahin Tin; “Türkiye, terörle boğuşan bir ülke olmaktan kurtuluncaya kadar tüm unsurlarımızla mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il yönetim kurulu toplantısına katıldı. Parti binası toplantı salonundakiyönetim kurulu toplantısında konuşan Milletvekili Şahin Tin, terör olaylarından, Fırat Kalkanı harekâtına, ekonomiden kayyum atanan belediyelere kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

 

Milletvekili Şahin Tin, şer odaklarının kökü kazınana kadar operasyonların kararlılıkla süreceğini ifade etti. Şahin Tin, “Güvenlik güçlerimizin terör örgütlerinin yurdumuzun özellikle güneydoğu ve doğusunda yuvalandıkları tüm noktalara yönelik operasyonları sürüyor. Türkiye, terörle boğuşan bir ülke olmaktan kurtuluncaya kadar tüm unsurlarımızla mücadeleyi sürdüreceğiz. Ülkemizin huzuruna kurşun sıkan hiçbir anlayışı asla affetmeyeceğiz ve hak ettiği cezayı öyle ya da böyle vereceğiz. Bizim bölgede ortaya koyduğumuz mücadele bir savunma değil, bir taarruzdur. Bizim için tehdit unsuru oluşturan tüm şer odaklarını temizleyeceğiz. Artık bölgede yaşayan vatandaşlarımız da terörden yaka silker hale gelmiştir. Millet olarak düne göre daha çok birlik içindeyiz. Kardeşlik bağlarımız daha da kuvvetlenmiştir. Gençlerimizin dağlara götürülerek ömürlerinin baharında yok olup gitmelerine vesile olanlara asla pirim vermeyeceğiz” dedi.

 

Teröre Destek Verenler Cezasız Kalmayacak

 

Belediyelere kayyum atanmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Bölge halkına hizmet etmeyen terör odaklarıyla birlikte yürüyen tüm yerel yönetimler, kayyum atanarak Devletimizin eliyle yönetilecek. Bayrağımızın dalgalanmadığı hiçbir yerel yönetim bu millete hizmet edemez. Şanlı bayrağın altında hainlik peşinde koşanlar, ihanet edenler ve terörist eylemlere kucak açanlar cezasız kalmayacak. Bu konuda Devletimiz adına İçişleri Bakan’ımız da hassasiyetle bir çalışma yürütmekte, bölgede ırkçı ve ayrılıkçı bakış açılarına da meydan verilmemektedir. Hiçbir güç bizim binlerce yıllık bu topraklardaki kardeşliğimizi bozamayacak. Hukukun dışında herhangi bir terör örgütüyle kanunsuz işler peşinde olanlara karşı yasalar neyi emrediyorsa gereğini yapmayı devletimiz sürdürecektir” dedi.

 

Tehdit Unsurları Yok Ediliyor

 

Fırat Kalkanı harekâtına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak Fırat kalkanı harekâtıyla Suriye topraklarında ülkemize karşı terör faaliyetleri geliştiren tehdit unsurlarını tek tek temizliyoruz. Hedef güvenli bölge oluşturarak Suriye halkının da zulümden

kurtarılması ve özgürce kendi topraklarında yaşamlarını sürdürmeleridir. Bugün baktığımızda terör dünyanın birinci gündem maddesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yegâne sebebi batılı küresel akılların vahşi planlar üretmesi ve insanların kıymetini yok hükmünde değerlendirmesidir. Türkiye olarak bu vahşi ve canice eylem ve faaliyetlere asla prim vermeyeceğiz. İnsani yaklaşımımızdan ve duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

 

Kredi Kartına Taksit İmkânı

 

Kredi kartına taksit imkanı getirilmesine ilişkin de açıklamalarda bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak ekonomik anlamda dimdik ayakta durmak ve güçlü bir vizyon sergilemek durumundayız. Türkiye’nin kalkınması ve büyümesi için tüm adımları atmaya hükümetimiz devam ediyor. İhracat rakamlarımız yükselişini sürdürüyor. Dış piyasada gücümüzü katlamaya devam ediyoruz. İç piyasaya dönük olarak da önemli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Cari açığa yol açmadan iç piyasayı rahatlatıcı adımları süratle atıyoruz. Bu anlamda piyasanın da yakından takip ettiği ve beklentisinin olduğu kredi kartına taksit imkânı sağlanması konusunda hükümetimizin çalışmalarında sona gelindi. İnşaallah ülkemizi hep birlikte kalkındırmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.