Traktör Kazası Eşleri Ayırdı

Traktör Kazası Eşleri Ayırdı

Kazaları ile meşhur Acıpayam ilçesinde gerçekleşmiş olan traktör kazası sonucunda bir kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

A+A-

Acıpayam ilçesinden üzücü bir haber alındı. Hemen hemen her gün bir kazanın olduğu Acıpayam'da yine bir traktör kazası gerçekleşti. Kaza bir kişinin canına mal oldu. İşte kaza ile alakalı detaylar …

 

Alınan bilgilere göre feci kaza Acıpayam ilçesinde bağlı olan Yeşildere Mahallesinde gerçekleşti. Gelen bilgilere göre İlçeye bağlı Yeşildere Mahallesinde Musa E.’nin kullandığı traktör Semah bölgesinde kontrolden çıkıp devrildi.

Şoför Yaralı Eşi Ölü

Meydana gelmiş olan bu üzücü kaza sonucunda traktör sürücüsü Musa E. Yaralandı. Ama 59 yaşındaki eşi Elif E. kaza yerinde yaşamını yitirdi.

 

Kazayı görenler tarafından hemen sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber edildi. İhbar ile olay yerine giden sağlık ekipleri yaralı Musa E.’ye hemen müdahale ettiler. Bu arada sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Elif E.’nin yaşamını yitirdiğini tespit ettiler. Musa E. Ambulans ile tedavisinin yapılması için Acıpayam Devlet Hastesine sevk edildi. Elif E.’nin cansız bedeni ise adli tıp morguna götürüldü.

 

Jandarma ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.